Dé specialist voor hoogwaardige afwerking van uw vastgoed en inrichting
Menu

Wat wij doen

Complete afwerking met strakke regie voor het mooiste eindresultaat

QLYX neemt al het werk in de afwerk- en onderhoudsfase uit handen zodat u daar geen omkijken naar hebt. Of het nu om de binnen- of  buitenafwerking gaat. Van het maken van keuzes in verfsoorten, het monteren van zonwering tot afwerken van vloeren en alles wat daartussen inzit. Onder strakke regie binnen de projectplanning.

Een greep uit de mogelijkheden:

✔ Totaalonderhoud
Als professioneel onderhouds- en afwerkingsbedrijf kunt u uiteenlopende diensten verwachten van QLYX als partner. Wij streven effectief en duurzaam onderhoud na door middel van goed advies en preventieve behandelingen.

✔ Schilderwerk afbouw binnen en buiten
Een gebouw is pas af als de buitenkant en het interieur strak in de lak zitten. De professionele vakschilders van QLYX verzorgen zowel het binnenschilderwerk als de buitenkant. Productadvies hoort daarbij, kijkend naar projectplanning (droogtijd), wensen, eisen en duurzaam gebruik.

✔ Stuc- en spuitwerk
Glad pleisterwerk, betonstuc, gipsspuitwerk, buitenstucwerk, vochtwering. De mogelijkheden in stuc- en spuitwerk zijn reduslim slots reviews eindeloos. QLYX is uw gids in het maken van de juiste keuzes in materialen. Om zo plafonds en wanden vakkundig af te werken.

✔ Professioneel kitwerk
Ook voor professioneel kitwerk kunt u bij de vakmensen van QLYX terecht. Wij zorgen voor een passende oplossing in elke ruimte en voor elke situatie.

✔ Behangen ruimtes
Of een wand nu een blikvanger moet zijn of juist een visueel rustige uitstraling nodig heeft, QLYX adviseert over typen behang en zorgt voor een perfecte afwerking. Daarbij kijken we goed naar de gebruikerswensen- en eisen.

✔ Vloerafwerking: zacht én hard
QLYX zorgt voor snel en vakkundig gelegde- en afgewerkte vloeren die passen bij de uitstraling van het project. Van tapijt(tegels) tot projectvinyl, linoleum en rubber, gietvloeren, troffel- en betonvloeren tot hout en parket. Uiteraard geven we daarbij advies over krasvrije en knoeiproofmaterialen en hygiëne.

✔ Binnen- en buitenzonwering
Lichtinval. Energiebesparing. Werkklimaat. Privacy. Het speelt allemaal een rol bij het aanbrengen van binnen- en buitenzonwering. Samen met u kijken wij naar de eisen en wensen en komen met een passende oplossing en gedegen montage en installatie.

✔ Gordijnen en vitrages
Om sfeer te creëren en of de akoestiek van een ruimte te optimaliseren kunnen gordijnen en vitrages een goede keuze zijn. Om hierin de juiste keuze te maken kan QLYX u perfect adviseren en zorgdragen voor gedegen realisatie.

✔ Brandwerende applicaties
QLYX denkt mee over veilige, passende en betaalbare brandwerende oplossingen en brengt deze bouwkundige brandpreventie vakkundig aan. Met een scherp oog voor de voorschriften voor brandveiligheid in het bestek van het project en de strenge regelgeving.

Bekijk de projecten waaraan wij hebben meegewerkt

large atop-fundis-interieur-ruimte-ontwerp
top
error: Content is protected !!