Dé specialist voor hoogwaardige afwerking van uw vastgoed en inrichting
Menu

Winkelcentrum LageLand ligt in de Rotterdamse deelgemeente Prins Alexanderpolder. Centraal gelegen tussen de gewilde wijken Schenkel, Prinsenland, Oosterflank en de gelijknamige wijk LageLand, is het een sterk wijk-winkelcentrum met een groot verzorgingsgebied.

Er zijn uiteenlopende ondernemers vertegenwoordigd, allen met een sterke focus op dagelijkse boodschappen. Naast twee landelijke supermarktketens is er ook een aantal andere landelijke ketens vertegenwoordigd op het centrum. Maar ook lokale versspecialisten zijn gehuisvest en bepalen mede de kracht en het bijzondere karakter van het centrum.

In Winkelcentrum LageLand te Rotterdam werd door QLYX in opdracht van NSI onder regie van CNSTRCT de afwerking van een casco-uitbreiding van ca. 2.000 m2 gerealiseerd. Het betreft hier een heel druk winkelcentrum met een groot verzorgingsgebied en een zeer gevarieerd winkelaanbod. Met veel winkelend publiek dat toegang moest behouden tot alle winkels en een dagmarkt 2 x per week was het ook hier een uitdaging om al het schilder- en stucwerk tijdig en netjes te realiseren. Voor Jumbo werd een fors metrage uitgebreid en voor Zeeman, een nieuwe huurder in dit winkelcentrum, werd een nieuwe vestiging gerealiseerd.

large Bouw-zijkant-pand-hoek-pixels-groot-1280×960
Voorzijde-pand-met-ballonnen
Pand-buiten-zijkant-met-borden
large Ballonnenboog-pixels-groot-1280×960-1
Deel dit bericht
top
error: Content is protected !!