Een andere ATOP site
Menu

Als netwerkorganisatie speelt Fundis flexibel in op de steeds veranderende (zorg)vraag. Fundis werkt continu aan het uitbreiden, up-to-date houden dan wel het verbeteren van het zorg- en dienstenaanbod en de bedrijfsvoering.


Het doel van dit project was het creƫren van een kantoor voor Fundis waar werknemers zich thuis, en klanten zich welkom voelen. De entree is een open ruimte geworden, waardoor de bezoeker bij binnenkomst direct oogcontact met mensen kan maken.

De uitstraling met natuurlijke elementen van groen, openheid en rust stimuleert de interactie bij werknemers onderling.

De keuze van de kleuren voor het schilderwerk zijn uiteraard afgestemd op het gebruik van de vele inspirerende flexplekken, vergader- en presentatieruimtes, balie en open ruimtes.

large atop-fundis-interieur-ruimte-ontwerp
atop-fundis-kantoor-ruimte
atop-fundis-kantoor-interieurbouw
large atop-fundis-kantoor-overlegruimte-interieur
top
error: Content is protected !!