Dé specialist voor hoogwaardige afwerking van uw vastgoed en inrichting
Menu

Onze maatschappelijke kant

Duurzame keuzes in de afbouw: Lean & Green en MVO

Duurzame afbouw, bouwen, ondernemen en MVO. We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om daarin te investeren.  Als het kan zetten we alle projecten op groen met oog voor mens, maatschappij en milieu. Waar mogelijk, kiezen we voor Lean & Green bouwen.

Wij focussen ons op een succesvolle langetermijnsamenwerking waarin onze medewerkers, klanten, zakenpartners en onze omgeving centraal staan. Daarbij zijn we zuinig op de kostbare grondstoffen en energiebronnen, en gebruiken we deze zo nuttig mogelijk. Ook zijn we zuinig op onze medewerkers door ze voldoende uitdaging en prettige werkomstandigheden te bieden en delen we met hun de keuzes en overwegingen die we daarbij (soms voor hun) moeten maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vinden we binnen onze eigen organisatie absoluut van belang. Onze medewerkers worden hierbij actief betrokken en om onze doelen na te streven is een projectgroep actief. Lees hier ons MVO jaarverslag 2020

 

Waarom groen en duurzaam?

Als vakmensen in zachte afbouw en afwerking spelen we een cruciale rol in het duurzaam realiseren van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud met milieuvriendelijke- en hergebruikte materialen. MVO vinden we logisch, net als Lean & Green bouwen. Immers: alles wat geen waarde toevoegt voor u als klant, wordt in de Lean-filosofie als verspilling beschouwd.

Uw voordelen:
Meer klantwaarde
Minder verspilling
Snellere bouwtijd
Meer efficiency
Verbeterd bouwproces

top
error: Content is protected !!