Dé specialist voor hoogwaardige afwerking van uw vastgoed en inrichting
Menu

Onze aanpak

Alles-in-1-oplossing: van advies tot uitvoering in zachte afbouw

Spelen op safe en gaan voor klassieke, degelijke keuzes in de projectafwerking? Of een ambitieus project met de nodige uitdagingen? Wij draaien er onze hand niet voor om. Samen met u kijken we wat bij het project past en wat praktisch haalbaar is qua planning en budget en komen in 4 stappen tot het gewenste resultaat.

4 stappen voor een succesvolle afbouwfase

 

1.      Project, planning en budget

QLYX werkt samen met u als aannemer, projectmanager of architect. Per project is er een contactpersoon die alle werkzaamheden coördineert. We nemen project, planning, richtlijnen en budget door en de wensen voor de afbouwfase.

 

2.      Gebouw, bestekeisen en wensen

Vervolgens gaan we meer de diepte in en nemen gebouw, bestekeisen, wensen en mogelijkheden onder de loep. Om met een afbouwplan te komen dat naadloos aansluit bij het (interieur)ontwerp, de functie en architectuur van het pand en de sfeer die het moet uitstralen.

 

3.      Advies en inzet krachtig netwerk A-merkfabrikanten

Indien nodig volgen adviezen op maat over bijvoorbeeld (brand)veiligheid, onderhoudsarme producten en duurzame interieuroplossingen. Op basis van gemaakte keuzes worden materialen, technieken en applicaties ingekocht waarmee onze vakmensen aan de slag gaan. Daarvoor kunt u gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk van A-merkfabrikanten.

 

4.      Realisatie door vakmensen

Afgesproken afbouwwerkzaamheden en de afwerking op detailniveau worden volgens planning uitgevoerd. Een van onze projectleiders zorgt voor een vlekkeloos verloop en stuurt bij waar nodig. De totaalrealisatie van de afbouw gebeurt overlastarm binnen het bestaande bouwproces.

Lees meer over QLYX

 

 

Algemene inkoop en onderaannemingsvoorwaarden

top
error: Content is protected !!