Dé specialist voor hoogwaardige afwerking van uw vastgoed en inrichting
Menu

About ATOP

Maecenas eget velit vitae justo semper gravida. Praesent vitae erat ornare, gravida tellus id, ornare nunc. Phasellus imperdiet dolor sed justo tempus interdum. Etiam luctus pretium turpis. Phasellus a dictum magna, semper consequat mi. Suspendisse vestibulum erat vel neque malesuada ullamcorper. Nam ex leo, aliquam sodales placerat eget, suscipit vel ipsum.

✔ Puur vakmanschap

QLYX brengt alle specialismen voor afbouw samen op één plek en koppelt de beste vakmensen aan uw project. Als partner in de afbouwfase ontzorgen wij u volledig.

 

✔ Kennis van zaken

Bij QLYX werkt u samen met specialisten in afbouw. Schilders, stukadoors, behangers en vloerenleggers die weten waar ze over praten en wat ze moeten doen om het verschil te maken.

 

✔ Afspraak is afspraak

Betrouwbaarheid en zeggen waar het op staat, staat op nummer 1. Oplevering is exact volgens afspraak.

 

✔ Overlastarm werken

De laatste fase voor oplevering is vaak hectisch, de planning strak. Wij werken overlastarm en om het primaire bouwproces heen.

 

✔ Flexibel
Wij begrijpen als geen ander dat een project in de afbouwfase onder grote druk kan staan. Snel handelen en flexibiliteit zijn dan vereist. Wij schikken ons maximaal naar de planning en het bouwproces.

 

 Krachtig netwerk

Alleen het allerbeste is goed genoeg. In onze werkwijze en keuze voor de materialen profiteert u van ons krachtige netwerk van A-merkfabrikanten en bouwpartners.

 

 Duurzame relaties
Duurzaam werken doen we waar mogelijk. Ook in duurzame relaties investeren we graag voor een succesvolle samenwerking.  

 

 

Lees alles over onze heldere, persoonlijke aanpak

top
error: Content is protected !!